Spațiul de recreere din zona Delfinariu a fost revitalizat

395
Spațiul de recreere din zona Delfinariu a fost revitalizat - xrecreere2-1670511441.jpg
Potrivit Primăriei Constanţa, aspectul peisagistic al zonei situate la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja s-a schimbat complet, prin montarea rulourilor de gazon pe spațiile verzi nou-înființate. Lucrările sunt complexe și presupun așternerea unui strat de pământ vegetal, nivelarea acestuia, turnarea unui strat fin de nisip pentru drenajul solului și montarea rulourilor naturale de gazon ce vor fi întreținute permanent de un sistem de irigații. De asemenea, se lucrează la amenajarea jardinierelor și a zidurilor de susținere a spațiului verde. În plus, se montează cofraje în care se toarnă beton, iar spațiile reconstruite se decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată. Aşadar, vizitatorii se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru petrecerea timpului liber, cu alei de acces moderne și mobilier urban nou. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6111 secunde