Trei transporturi cu depășiri agabaritice se desfășoară pe traseul Agigea - Siret

196
Trei transporturi cu depășiri agabaritice se desfășoară pe traseul Agigea - Siret - transporturi-agabaritice-1709024946.jpeg

Articole de la același autor

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că, până pe data de 6 martie, se desfășoară trei transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul Agigea RORO PTF (județul Constanța) – DN39A – DN39 - A4 – Murfatlar – DN3 – Medgidia – DN22C – Intersecție DN22C cu DJ224 – Intersecție DN2A cu DJ224 – Giurgeni – DN2A - Urziceni – DN2 – Adjud – Moțca – Varianta de Ocolire Suceava – DN2 – Siret PTF. Vehiculele transportă un transformator.

Lățimea maximă a unui vehicul este 4,10 m, masa totală 288 tone, lungimea 59,5 m, înălțimea 5,10 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33 și 021/9360 și pot accesa pe prima pagină în caseta din stânga site-ul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Dispecerat - Situația Drumurilor Naționale, dar și paginile de Facebook și de Twitter ale instituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2955 secunde