X

Un bărbat a reclamat ANPC-ul la ANPC. Nemulțumirea lui a pornit de la niște bilete de avion

221
Un bărbat a reclamat ANPC-ul la ANPC. Nemulțumirea lui a pornit de la niște bilete de avion - celemaibunezilecelemaibuneorerez-1695833121.jpg
Un bărbat din Prahova a reclamat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) la ANPC, în semn de protest pentru lipsa unui răspuns în termenul de 30 de zile, prevăzut de lege, la o reclamație anterioară. Totul ar fi pornit de la niște bilete de avion cumpărate de pe o platformă de profil, al căror preț, spune bărbatul, s-ar fi schimbat "în timp real". "Măcar fac și eu mișto de ei. Atunci când instituțiile statului fac mișto de tine, merită exact același tratament", a declarat bărbatul pentru Observatorul prahovean.


În luna august, Decebal M. din Prahova a vrut să cumpere două bilete de avion pentru o călătorie spre Londra. A ales un site de profil, a selectat biletele și, când să facă plata online, a fost informat că tariful s-a majorat cu 46 de euro. Nemulțumit, bărbatul a reclamat situația atât la agenția de turism online, cât și la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).


Dacă reprezentanții companiei i-au răspuns explicând că variațiile de tarif sunt un aspect complex și dinamic al industriei aviatice, lucru specificat pe site, reprezentanții ANPC nu i-au transmis nimic oficial în termenul legal de 30 de zile, redirecționându-i doar petiția către filiala din Sibiu. Supărat că este ignorat de autoritățile care ar trebui să îl protejeze, bărbatul a făcut o nouă reclamație. De această dată a reclamat ANPC la... ANPC.


"Au trecut 35 de zile și încă nu am primit răspuns din partea ANPC. Fapt pentru care fac acum această reclamație împotriva ANPC, deoarece nu mă simt deloc protejat de instituția dumneavoastră", a scris bărbatul în reclamația încărcată pe site-ul ANPC. "Sunt convins că după ce fac reclamația asta nu am cum să mai primesc soluționare pozitivă pentru speța inițială. Dar măcar fac și eu mișto de ei. Atunci când instituțiile statului fac mișto de tine merită exact același tratament”, a declarat Decebal M. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 27 Septembrie 2023
Stire din Social : Se reintroduce devierea traseului pe linia 3
Pagina a fost generata in 0.6636 secunde