Unde se distribuie permisele de călătorie CT BUS pentru anul viitor

430
Unde se distribuie permisele de călătorie CT BUS pentru anul viitor - xpermise-1670423318.jpg
Primăria Constanţa anunţă că permisele de călătorie pentru mijloacele de transport în comun pentru anul viitor vor fi distribuite începând de joi, 8 decembrie 2022. Atenţie! Acestea vor fi trimise prin Poșta Română, iar plicurile vor fi primite acasă de către beneficiarii direcți ai programului.

Până la acest moment au fost înregistrate 33.431 de cereri, din care 406 nu îndeplineau condițiile de eligibilitate, fapt pentru care au fost respinse. Drept urmare, în perioada următoare vor fi distribuite un număr de 33.024 legitimații de călătorie.

Categoriile de beneficiari pentru care municipalitatea acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri; pensionarii cu pensii de până la 2.310 de lei inclusiv; persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri. În ceea ce-i priveşte pe veteranii și văduvele de război, luptătorii pentru victoria Revoluției din 1989, aceştia vor primi permise de călătorie doar de la sediul CT Bus Constanța. De asemenea, persoanele cu handicap mediu sau ușor pot ridica abonamente tot de la chioșcurile CT Bus, iar persoanele cu handicap grav sau accentuat, asistenți personali și/sau însoțitori ai acestora vor ridica legitimațiile de călătorie doar de la D.G.A.S.P.C. Constanța (blocul Turn Gară).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2288 secunde