Vine iarna în România! ANM a emis prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de 1 Decembrie

338
Vine iarna în România! ANM a emis prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de 1 Decembrie - iarna-1669740508.jpg
Doar o zi ne mai desparte de iarna calendaristică. Meteorologii spun că în Capitală, în prima zi de decembrie este posibil să vedem și primii fulgi de nea din acest sezon. Iată cum arată prognoza meteo, potrivit Antena3


"Într-adevăr, este posibil ca ziua de 1 decembrie zi care reprezintă și debutul calendaristic să aducă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și în Capitală, mai ales pe parcursul după-amiezii și în prima parte a nopții când și intensificările de vânt vor fi unele susținute 35-40 de kilometri pe oră și o maximă în jurul a trei grade Celsius.


Pentru ziua de 1 decembrie la nivelul întregii țări, o vreme insistă în special în regiunile extracarpatice, acolo unde valorile de temperaturi la nivelul maximelor nu vor depăși 3-4- 5-6 grade exceptând în regiunile intracarpatice, unde este posibil să consemnăm valori de până la 7-8 grade și precipitații în extindere.


În jumătatea de sud a țării, mai ales pe seară și pe noapte, este posibil să consemnăm și precipitații mixte ploi, lapoviță și ninsori, exceptând zona Dobrogei, unde vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie, dar în Moldova, sub zona de munte vor predomina ninsorile.



Pagina a fost generata in 1.3774 secunde