Vizită specială la Complexul de Case „Micul Rotterdam”

224
Vizită specială la Complexul de Case „Micul Rotterdam” - vizita-micul-rotterdam-1708686113.jpeg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Complexului de Case de Tip Familial „Micul Rotterdam” au avut parte de o vizită specială a unor elevi de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

În cadrul întâlnirii, copiii au jucat diferite jocuri de societate, care au efecte semnificative asupra stimei de sine și a sentimentului de apartenență al beneficiarilor serviciului social. Acest gen de experiențe îi ajută pe copii să se simtă acceptați și să dezvolte abilități sociale importante.

„Comunitatea școlară și cea locală joacă un rol esențial în susținerea copiilor noștri. Lucrând împreună, elevii, profesorii și membrii comunității pot contribui la crearea unui mediu sigur și susținător pentru toți copiii.

Vizita primită astăzi a avut un impact pozitiv asupra vieților copiilor, beneficiari ai serviciului nostru social! În același timp, apreciem că aceasta vizită contribuie la promovarea înțelegerii și empatiei în rândul elevilor vizitatori. Mulțumim elevilor, doamnei diriginte Ana Cîrligeanu și tuturor celor implicați!”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3526 secunde