Vremea se răcește în Dobrogea. Revin precipitațiile care se transformă în lapoviță

1331
Vremea se răcește în Dobrogea. Revin precipitațiile care se transformă în lapoviță - vremeuratacuploisininsoriinaproa-1701620881.jpg
Săptămâna viitoare, procesul de răcire va continua, meteorologii anunță chiar temperaturi sub limitele normale ale acestei perioade.


”Temperaturile vor urma să scadă pe măsură ce frontul rece avansează. Du-minică noapte vorbim de temperaturi negative în aproape toate regiunile, iar luni, temperaturi mai reci decât în mod normal pentru această dată. Acest lucru înseamnă temperaturi maxime de la -2-0 grade Celsius în centru teritoriului, până la cel mult 4-5 grade Celsius în partea de sud a țării, iar mâine noapte vor fi temperaturi negative în toată țara, până spre -12, -13 grade Celsius în depre-siunile din estul Transilvaniei. Duminică, în partea de sud-est, precipitații sub formă de ploaie care se vor transforma în lapoviță și ninsoare.


Luni vom înregistra cel mult, 3 – 4 grade Celsius. Pentru săptămâna ce ur-mează avem variații termice de la o zi la alta, dar se mai încălzește ușor astfel încât vom vorbi de temperaturi normale pentru această perioadă”, a spus Alina Șerban, meteorolog ANM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4543 secunde