Vremea va fi caldă la Constanța de Anul Nou. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

1446
Vremea va fi caldă la Constanța de Anul Nou. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni - 18935033429118809223624483808405-1701436310.jpg
Meteorologii estimează că temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în ultima săptămână a anului. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în primele săptămâni din decembrie. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Vremea în săptămâna 4-11 decembrie

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 11-18 decembrie

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 18-25 decembrie Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai coborâte în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 25 decembrie - 1 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile vestice şi nord-vestice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1422 secunde