X
X
Mai multe ştiri online:

Tesla construiește un ventilator din componente de mașini electrice

Ştire online publicată Vineri, 10 Aprilie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa: MedGadget
Tesla construiește un ventilator din componente de mașini electrice - ddd-1586546802.jpg
Compania Tesla a prezentat informații noi despre ventilatorul pe care îl construiește în contextul pandemiei de coronavirus. Într-un clip video postat pe pagina de YouTube a companiei, inginerii de la Tesla au arătat două versiuni ale aparatului - un prototip desfăcut în bucăți și unul asamblat, care ar putea fi văzut în spitale, potrivit Digi 24.

Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla, a promis să construiască un ventilator luna trecută, după ce primarul orașului New York, Bill de Blasio, a cerut ajutorul companiei sale, scrie The Verge.

Compania Tesla a fost criticată pentru că a încercat să inventeze un model nou de ventilator, însă loc să reproducă un model deja existent, însă clipul video vine să explice motivul. "Vrem să folosim componente pe care le cunoaștem foarte bine, a căror fiabilitate o cunoaștem, și care sunt disponibile în volum mare", spune unul dintre inginerii Tesla.

Modelul de ventilator dezvoltat de Tesla folosește numeroase componente de la mașinile electrice ale companiei, precum ecranul sistemului de infotainment și computerul de bord de la Model 3 sau o componentă a sistemului de suspensie de la Model S. Teoretic, folosirea acestor piese ar trebui să grăbească dezvoltarea și producerea unui ventilator.

Tesla nu este singurul constructor american care lucrează la dezvoltarea unui ventilator. Ford și General Motors au anunțat planuri pentru a construi ventilatoare și echipamente medicale. Ford lucrează cu divizia de sănătate a companiei General Electric pentru a încerca să producă o variantă simplificată a unui ventilator GE, în timp ce General Motors a încheiat un parteneriat cu Ventec Life Systems pentru a ajuta la creșterea producției celei din urmă.

Distribuie :

Auto

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31491 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3968 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1483 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1266 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3252 secunde