X
X
Mai multe ştiri online:

"Franțuzoaica" atrage toate privirile! Cum arată și cât costă Dacia din 1971 / GALERIE FOTO

Ştire online publicată Miercuri, 16 Octombrie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Pe unul dintre cele mai importante site-uri de vânzări/cumpărări auto, este scoasă la vânzare o Dacie - fără exagerare! - de colecție, dar și la un preț pe măsură.

Este vorba despre o Dacie 1300 fabricată în anul 1971, cu piese franțuzești și elemente care s-au pierdut ulterior la suratele Dacii autohtone, puțin rulată (80.000 de kilometri la bord).

"Dacia «Franțuzoaică» - a nu se confunda cu modelele produse după 1972.

Caracteristici speciale:

- frână de mână amplasată sub bord

- cotieră între scaunele din față

- cutie acte

- capotă cu armătura în W

- motor RENAULT 810-02

- capitonaj fețe de uși, foarte rar, conform anului de fabricație

- serie șasiu (număr de fabricație) - 5.480"

Așa își descrie proprietarul mașina, despre care mai spune că este atestată ca și vehicul istoric, cu mențiunea în cartea se identitate.

"Mașina este foarte sănătoasă intră în categoria mașinilor nerestaurate. Accept orice expertiză", adaugă, în final, vânzătorul.

Și acum, nota de plată! Pentru a deveni stăpânul "reginei", trebuie să achitați nu mai puțin de 5.900 de euro, fix cât o Dacie Logan nou nouță, achiziționată prin programul Rabla.

Cum vi se pare "distracția"?

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Auto

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31469 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3934 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1471 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4661 secunde