X
X
Mai multe ştiri online:

Arhiva de Aur "Cuget Liber". Amintiri cu trei mari artiști: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu

Ştire online publicată Luni, 02 Octombrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Foto document. Constanța, vara lui 1996.


  
Fotoreporterul "Cuget Liber" Mihail Șerbănescu îi surprinde în această imagine de colecție pe trei mari artiști ai României: Mădălina Manole, Jean Constantin și Gioni Dimitriu, aflați în pregătiri pentru festivalurile estivale de pe litoral. 


Mădălina Manole - "Fata dragă", "Fata cu părul de foc" a muzicii ușoare românești era în plină ascensiune în show-bizz. A murit în 2010. Oficial s-a spus că s-a sinucis, dar speculații (cum că de fapt ar fi fost omorâtă) se fac și în ziua de azi. 


Jean Constantin - actor de comedie cu uriașă priză la public. Rolurile Ismail, din "Toate pânzele sus!", sau Patraulea, din serialul de succes B.D. (Brigada Diverse), i-au adus consacrarea. A încetat din viață la Constanța, tot în 2010. 


Gioni Dumitriu - actor de revistă mult iubit de spectatori. A jucat și în filme, precum "Dragoste la zero grade" (1964) sau "Drumul oaselor" (1980). A încetat din viață în anul 2003. 


Trei mari artiști care ne-au părăsit prea devreme, iar noi avem datoria de a le păstra vie amintirea! 


XXX 
În cea de-a doua fotografie, "Umor cu apă rece", realizată, în 1999, la Constanța, de fotoreporterul "Cuget Liber" Tudor Marian, alături de Jean Constantin și Gioni Dimitriu regăsim un alt "titan" al comediei românești: Alexandru Arșinel. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Arhiva de aur Cuget Liber

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31434 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3840 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1438 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1247 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.373 secunde