Video CFR: 30,63 milioane lei pentru clădiri noi de călători în haltele Costineşti Tabără şi Neptun

1006
CFR: 30,63 milioane lei pentru clădiri noi de călători în haltele Costineşti Tabără şi Neptun - 1-1715777385.jpg
Investiţii de 30,63 milioane lei, fără TVA, se vor realiza în modernizarea clădirilor de călători din haltele Costineşti Tabără şi Neptun, finanţarea urmând să se facă de la bugetul de stat şi din fonduri nerambursabile, prin Programul Transporturi.

„Contractele de modernizare a celor două clădiri de călători din haltele Costineşti Tabără şi Neptun au fost semnate cu Asocierea Construct ING ISPCF - Arcada Company - Spiact Craiova - Pro Ami's Consulting SRL.

Durata de implementare este de 12 luni, din care patru luni pentru elaborarea proiectului tehnic şi opt luni, de la emiterea Autorizaţiei de Construire, pentru execuţia lucrărilor de modernizare.

Valoarea contractului pentru modernizarea haltei de călători Costineşti Tabără este de 14,06 milioane lei, fără TVA, iar pentru halta Neptun, de 16,57 milioane lei, fără TVA”, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, 15 mai, de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Modernizarea clădirilor din cele două halte de călători include următoarele lucrări: clădiri noi de călători, peroane noi, inclusiv rampe pentru persoanele cu dizabilităţi, sistematizarea accesului la peroane, amenajarea trecerilor la nivel, garduri de protecţie în zona liniilor, instalaţii moderne de telecomunicaţii şi pentru siguranţa circulaţie, sistem de supraveghere video. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6391 secunde