Invictus România sau cum să-ți depășești limitele fizice și psihice

2397
Invictus România sau cum să-ți depășești limitele fizice și psihice - limite-1587382202.jpg

Articole de la același autor

După amânarea Jocurilor Invictus, ce urmau să se desfășoare peste o lună, la Haga, militarii răniți din echipa Invictus România s-au întors la serviciu pentru a pune umărul la limitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

20 de militari români răniți în operațiuni militare, însoțiți de către familie și prieteni, urmau să participe, anul acesta, la Invictus Games Haga 2020, alături de alte 18 națiuni, însă prințul Harry, organizatorul jocurilor, a luat hotărârea de a le replanifica, în funcție de disponibilitatea facilităților și resurselor necesare, în mai sau iunie 2021.

Cu toate acestea, membrii echipei Invictus România continuă să se antreneze pentru a fi în cea mai bună formă pentru la anul. Flotările, genuflexiunile, stretching-ul au înlocuit alergarea, înotul sau trasul cu arcul.

"Luptătorii noștri s-au adaptat foarte repede la condițiile actuale și, atunci când nu sunt la serviciu, își continuă antrenamentele de acasă. Continuă să ne inspire în fiecare zi prin efortul pe care îl depun pentru a-și depăși propriile limite fizice și psihice și ne arată că nu există obstacole în calea atingerii unui obiectiv dacă dovedești ambiție, perseverență, ai spirit de luptător și nu renunți în fața provocărilor", transmit reprezentanții Ministerului Apărării Naționale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4359 secunde