X
X
Mai multe ştiri online:

Marinarii militari de pe dragorul "Dinescu", la posturile de manevră

Ştire online publicată Joi, 23 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Dragorul maritim "Locotenent Lupu Dinescu" a executat luni, 20 iulie, manevra de plecare din portul Burgas, pentru a se îndrepta spre zona de sud a Mării Negre, unde va continua misiunile NATO alături de partenerii din Alianță, urmând să ia cap-compas portul Samsun din Turcia.

Escalele efectuate de nava românească au ca scop refacerea capacității de luptă, în vederea îndeplinirii activităților specifice, conform Planului de Acțiune al grupării navale NATO de luptă împotriva minelor marine SNMCMG-2 din care aceasta face parte.

Membrii echipajului dragorului maritim se află în a doua jumătate a misiunii și, chiar dacă sunt departe de țară, aceștia sunt cu gândul la camarazii de acasă.

Până la sfârșitul lunii iulie, dragorul maritim românesc va desfășura, alături de navele partenere din Grecia, Italia, Spania și Turcia, o multitudine de exerciții de comunicații și vitalitate, de monitorizare a traficului naval, formații și evoluții, reaprovizionare pe mare, remorcaj, precum și antrenare pentru utilizarea procedurilor NATO.

Sublocotenent Alexandru TURTURICĂ,

Ofițer relații publice - dragorul maritim "Locotenent Lupu Dinescu"
Distribuie :

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31434 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3840 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1438 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1247 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6423 secunde