X
X

Sistemul modular de pe stadionul "Portul", predat Spitalului Militar Constanța

Ştire online publicată Marţi, 21 Aprilie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Sursa: Forțele Navale
Sistemul modular de pe stadionul
Sistemul Medical Modular amenajat de Forțele Navale pe stadionul "Portul" din municipiului Constanța a fost predat către Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Gafencu" Constanța. Potrivit reprezentanților Forțelor Navale, facilitatea a fost operaționalizată din punct de vedere operațional, urmează să fie pusă la punct în ceea ce privește partea medicală.

"Capacitatea spitalului este de 56 de locuri și are o tabără de carantină și izolare de 120 de locuri. S-au încheiat lucrările de operaționalizare din punct de vedere administrativ, urmează din punct de vedere medical. Asta înseamnă aducerea restului de echipament medical, precum și instruirea personalului pentru a lucra în acest campus, care este o noutate pentru zona Dobrogei", a precizat lt. col. dr. Nicolae Cătălin Boca, comandantul sistemului modular. 


Reamintim că, potrivit col. dr. Aurel Trană, în acest sistem urmează să lucreze aproximativ 200 de persoane, motiv pentru care se fac angajări de asistente medicale în mod special. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2709 secunde