X
X
Mai multe ştiri online:

Arhiva de Aur "Cuget Liber". Diva din Monaco, la Serbările Tomitane, în 1998

Ştire online publicată Duminică, 08 Octombrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Foto document. 1 iulie 1998. Fotoreporterul "Cuget Liber" Marian Tudor este prezent la Serbările Tomitane, organizate, la Constanța, sub comanda primarului Gheorghe Mihăeși. 


Cine a interpretat rolul prezentatorului? Nici mai mult, nici mai puțin decât Mihaela Rădulescu, pe atunci vedetă TV la Antena 1 și măritată cu Ștefan Bănică junior.

Născută în 1969, la Piatra Neamț, Mihaela Țiganu s-a măritat, la numai 19 ani, cu Bogdan Rădulescu, de care a divorțat destul de repede. A participat la Revoluția din 1989, devenind apoi secretara lui Dan Iosif. A început facultăți peste facultăți în București, dar n-a terminat niciuna… 
A fost măritată cu Ștefan Bănică jr. până în 1999. L-a cunoscut apoi pe afaceristul Elan Schwartzenberg, cunoscut la Constanța pentru "combinațiile" cu Radu Mazăre. În 2009, a divorțat și de Elan, intrând într-o relație sentimentală cu vedeta Antenei 1 Dani Oțil. 


S-a retras din lumina refectoarelor și s-a mutat în Monaco, pentru a-i dărui fiului ei, Ayan, mai multă protecție și educație. De aproape tei ani, este combinată cu milionarul austriac Felix Baumgartner.

Revenind la fotografia din 1998, cu microfonul în mână, nici nu se gândea pe atunci Mihaela că va deveni divă de Monaco… Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Arhiva de aur Cuget Liber

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31491 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3968 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1483 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1266 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3431 secunde