Video Marian Vasiliev: "Construim apartamente de 27.500 euro! Blocuri pe terenurile primăriei, pentru constănţeni!"

24814
Marian Vasiliev:
Marian Vasiliev, candidat independent la Primăria Constanţa, le propune constănţenilor un proiect de suflet, menit a-i elibera de sclavia creditului imobiliar: construcţia de apartamente al căror preţ să nu depăşească 27.500 euro TVA inclus!

Vasiliev este ferm convins că primul bloc, construit pe terenul Primăriei Constanţa, va putea fi inaugurat în data de 24 decembrie 2021. Garanţia? Demisia sa, datată 25 decembrie 2021, înregistrată deja la notar!

„Am spus mereu că un candidat la funcția de primar trebuie să aibă un proiect de suflet în care crede cu toată ființa. Şi o sumă de proiecte cerute de realitățile comunității, cerute de oameni.

Proiectul meu de suflet - instalat în sufletul meu cu mulți ani înainte - este eliberarea românilor de sub sclavia creditelor bancare. Credite bancare făcute pentru împlinirea visului de a avea o casă. Casă pe care trebuie să o cumpere la prețuri de 2-3 ori mai mari, pentru că niște profitori trebuie să se îmbogățească. Cum se rezolvă asta? Prin transformarea primăriei în dezvoltator imobiliar, care să construiască și să vândă apartamentele la prețul de construcție. Astfel încât prețul unui apartament să nu depășească 27.500 de euro cu tva inclus!

Al doilea proiect este construirea de parcări subterane de cartier. Parcările existente acum sunt bucăți de asfalt aplicate pe terenuri virane între blocuri. Pe care au fost trasate niște dungi de vopsea. Aceste «parcări» au luat dreptul celor ce locuiesc în blocurile vecine la puțin spațiu verde. La un loc de joacă pentru copii. Sau la un teren de sport. Soluția! În locul spațiului numit parcare, trebuie excavat până la etajul -1, - 2 sau -3 (în funcție de condițiile terenului și de dimensionarea parcării), turnat stâlpi de rezistență şi plăci din beton. O simplă intrare şi o ieșire. Deasupra plăcii superioare se va pune pământ vegetal pentru un parc, teren de joacă pentru copii sau teren/uri de sport. Oamenii care locuiesc în blocurile vecine vor decide destinația spațiului de deasupra parcării.

Prima parcare de cartier va fi dată în folosință de Ziua Națională, respectiv data de 1 Decembrie 2011. Exact ca la proiectul imobiliar, îmi voi prezenta demisia din funcție în caz de neîndeplinire a obiectivului promis. Demisia mea va fi înregistrată cu data de 2 decembrie 2021.

Să auzim numai de bine!”, a declarat Marian Vasiliev.

(Comandat de Marian Vasiliev, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 24200414)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde