Mesajul lui Zanfir Iorguş: Împreună pentru Mangalia!

1184
Administrația locală din Mangalia va fi îndreptată către nevoile cetățeanului. Aceasta este deviza cu care pornește la drum Zanfir Iorguș, candidat la Primăria Mangalia. Toate proiectele care urmează să fie implementate în următorii patru ani vor urmări creșterea calității vieții locuitorilor din Mangalia, dar și dezvoltarea economiei locale.

„De mai bine de 40 de ani locuiesc în Mangalia. Am văzut împreună cu toți oamenii care locuiesc aici cum, în ultima perioadă, orașul nostru se degradează încetul cu încetul. Asta m-a făcut să revin în lupta pentru primărie, instituție pe care am condus-o, cu încrederea cetățenilor Mangaliei, timp de 12 ani. 12 ani în care am fost prima comunitate locală care a obținut fonduri europene, perioadă în care Mangalia era invidiată de toate celelalte orașe din România, dar, de asemenea, perioadă în care fiecare om care trăiește aici era mândru de orașul său. Sunt sigur că a venit momentul ca orașul nostru să regăsească gloria de altădată, glorie de care administrația locală actuală pare că nu își mai aduce aminte.

Doar cu o echipă tânără și motivată putem realiza acest lucru și sunt convins că locuitorii orașului sunt alături de noi.

Astfel, vom implementa chiar de la preluarea mandatului cele mai rapide și corecte soluții pentru a crește calitatea vieții în Mangalia și, pentru acest lucru, am să vă dau câteva exemple:

- Vom adopta o hotărâre de Consiliu Local care va duce la înjumătățirea prețului apei pe care locuitorii din Mangalia îl plătesc în acest moment;

- Vom acorda granturi pentru ca proprietarii apartamentelor care nu au centrală proprie să poată beneficia de această dotare, iar astfel costurile căldurii vor fi diminuate drastic;

- Pe de altă parte, vom construi parcări supraetajate în zonele în care actuala administrație a demolat abuziv garajele oamenilor. Aceste parcări vor fi prevăzute și cu spații de depozitare;

- Sănătatea este un subiect extrem de important pentru toți locuitorii orașului nostru, iar noi vom fi cei care vom implementa un program de acordare de vouchere anuale în valoare de 500 de euro pentru fiecare pensionar pentru ca aceștia să își poată deconta analizele, rețetele medicale sau lucrările dentare;

- Vom construi un Centru de Asistență pentru Vârstnici, cu personal medical specializat pentru a preîntâmpina orice problemă medicală a pensionarilor noștri.

Am vrut să las la final măsurile economice care vor fi luate, tocmai pentru că au o importanță deosebită. Așadar, pentru a sprijini mediul economic local, este nevoie de măsuri concrete. Turismul, alături de șantierul naval, constituie principalul pilon de dezvoltare al localității noastre, iar toate micile afaceri care deservesc aceste sectoare trebuie să fie sprijinite. Putem crea împreună mediul propice pentru ca toți antreprenorii din HORECA din Mangalia să își poată aproviziona afacerile doar din orașul nostru, iar astfel vom crește, pe orizontală, toate micile societăți comerciale, de la cele de panificație, până la cele de servicii conexe.

Vom relua toate activitățile culturale care ne-au pus pe harta lumii, precum Festivalul Callatis sau Zile și Nopți de Literatură, evenimente care au adus laolaltă artiști din întreaga lume, respectiv laureați ai premiului Nobel pentru literatură.

Vom dovedi că împreună putem dezvolta proiecte pentru Mangalia”, a declarat Zanfir Iorguș, candidat la Primăria Mangalia din partea alianței PSD + ALDE + PNȚCD.

Zanfir Iorguș îi asigură pe toți locuitorii Mangaliei că toate problemele le vor fi ascultate și se vor căuta soluții rapide pentru fiecare dintre acestea.

(Comandat de PSD Constanţa, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21200019)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2592 secunde