Mohammad Murad îl susține la președinția Consiliului Județean Constanța pe Stroe Felix

660
Mohammad Murad îl susține la președinția Consiliului Județean Constanța pe Stroe Felix - stroepsd-1600784491.jpg

Articole recomandate

O înțelegere politică unică în peisajul electoral pentru alegerile locale din 27 septembrie s-a parafat în ultimele zile la Mangalia.

Astfel, Mohammad Murad, o personalitate binecunoscută, care a demonstrat în afaceri că este performant, dovadă sunt investițiile de succes din turism: lanțul hotelier Phoenicia și renașterea complexului Panoramic – Amfiteatru – Belvede din Olimp, îl va susține pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța pe Stroe Felix, iar susținătorii săi vor vota și lista Alianței PSD-ALDE-PNTCD-ADER a consilierilor județeni.

„Îl cunosc pe Stroe Felix de peste 15 ani și în tot acest timp am comunicat corect și bine. Sunt convins că împreună putem face minuni în județ, pentru că e nevoie de o gură de oxigen pentru Constanța. Sunt convins că această alianță va duce Mangalia în topul orașelor din România. Eu și echipa mea îi acordăm tot spijinul lui Stroe Felix!”, a declarat Mohammad Murad, candidatul independent la Primăria Municipiului Mangalia.

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Mangalia a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohammad Murad, spunând că interesul municipiului trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte.

La rândul său, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța – Stroe Felix, a declarat: „Îl vom susține pentru funcția de primar al Mangaliei pe dl. Murad, o personalitate pe care o cunosc și o urmăresc de multă vreme în peisajul economic și social al României, nu numai al Dobrogei. Știm să recunoaștem un candidat valoros, care vrea să facă ceva măreț pentru unul dintre cele mai importante orașe ale țării. Sper ca împreună să contribuim la o creștere fulminantă a potențialului economic și turistic al sudului litoralului”.

Mai multe detalii despre activitatea și programul candidatului PSD-ALDE-PNTCD-ADER, citiți aici: www.stroefelix.ro sau pe https://www.facebook.com/stroefelix.ro.

Pe candidatul Stroe Felix îl regăsiți pe locul 9 pe buletinul de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Constanța, la alegerile locale din 27 septembrie.

(Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanţa, publicat de Cuget Liber pe www.cugetliber.ro, cod mandatar financiar 21200019)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5953 secunde