Video Piedone a venit la Constanța pentru a susține candidații PUSL în alegeri: "Vrem să ne punem amprenta pe dezvoltarea acestui județ"

5259
1
Organizaţia PUSL Constanţa şi-a lansat, miercuri, candidaţii la Primăria Constanţa, respectiv la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa în prezenţa preşedintelui executiv al partidului, Cristian Popescu Piedone. Cei doi candidaţi, Mihai Lupu la CJC şi Gihan Eserghep la primărie, au vorbit pe rând despre problemele acestui oraş şi implicit ale acestui judeţ.

„Cu siguranță acesta este pentru Constanța cel mai important eveniment. Nu pentru că un partid își lansează candidații. Astăzi (n.r. miercuri) prezentăm un proiect pe care şi partidele mari l-au prezentat, doar că nu au ştiut cum. Proiectul nostru este diferit. Acest proiect continuă cei 4 ani de muncă ai președintelui CJC. Acest partid vine cu un candidat la primărie care este cel mai bine pregătit. Avem oameni care

s-au alăturat acestui proiect crezând în proiectul de dezvoltare al acestui județ. Vrem să ne punem amprenta pe acest județ. În calitatea mea de președinte CJC, toată experienţa mea politică am pus-o în slujba cetățenilor. Nu am acceptat niciodată compromisuri, nu am acceptat niciodată jocuri de culise. Am fost loial cetățenilor și proiectul meu l-am implementat atât cât s-a putut. Este un județ deschis investițiilor și proiectelor europene. Am avut o relație bună și un parteneriat cu mediul de afaceri. Infrastructura se dezvoltă în județul Constanța. Trebuie să punem în valoare patrimoniul din județul Constanța care este al cincilea din Europa. Am preluat un județ închis și izolat, am găsit la preluarea mandatului peste 200 de avize negative pe care le-am semnat în două zile. Am devenit, după București, județul cu cea mai mare dezvoltare economică. Vorbim de sănătate, un proiect atras prin PNRR. Pentru prima dată, Constanța va beneficia de un spital de pediatrie care va avea și rol de spital regional. Gihan Eserghep este singurul candidat la Primăria Constanța care stăpânește foarte bine lucrurile în ceea ce privește transportul în județul Constanța şi de acest aspect oamenii trebuie să ţină cont” , a declarat Mihai Lupu.

„Toți stăm pe margine și toți comentăm dar nu intrăm în teren”

La rândul său, Gihan Eserghep a spus că este foarte important ca cineva care vrea să schimbe ceva în Constanţa să se implice, nu doar să dea sfaturi fără să facă nimic.

„Este un act de curaj în anul 2024 să îți asumi o candidatură politică publică. A fost o problemă cu întocmirea unor liste de consilieri. Sunt mulți oameni care își doresc să facă ceva dar nu au curaj. Toți stăm pe margine și toți comentăm dar nu intrăm în teren. Toți trebuie să lăsăm ceva în urma noastră pe acest pământ. Eu mi-am cunoscut o afirmare socială și financiară în acest oraș. Îmi doresc sincer ca noi să reușim să îi facem pe copiii noștri să nu mai plece din acest oraș. Nu au avut variante optime și astfel tinerii au plecat. Le trebuie și spatii de cultură și de recreere. Așa arată un oraș civilizat și modern. Am auzit tot felul de apelative. Vorbesc unii de tătari sau de musulmani. Am rămas sincer surprins că în acest secol se mai pune problema aşa. Soția mea este româncă și cred că asta spune tot”, a transmis Gihan Eserghep.

Nu în ultimul rând, Cristian Popescu Piedone a criticat actuala administraţie locală din Constanţa.

„Mă uit astăzi la Constanța. Este condusă de un amiral. Degeaba ești un amiral dacă perla României nu strălucește. Respect pentru gradul domniei sale dar se pare ca este un eșec al administrației locale. Raportat la Consiliul Județean, administrația se face cu suflet si cu bani. A fi un manager bun este să atragi fonduri nerambursabile. Multe din aceste taxe se întorc în niște proiecte nerealizabile sau în proiecte narcisiste. Mihai Lupu a atras fonduri nerambursabile de peste 300 de milioane de lei”, a spus Piedone.

La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Municipale PUSL Constanţa, Florentin Chiforeanu, coordonatorul de comunicare al PUSL, Lavinia Şandru şi secretarul general al PUSL, Simona Man.

Totodată, miercuri seara, au fost prezentaţi publicului în Piaţa Ovidiu din Constanţa, toți candidații la primăriile din județ care candidează din partea PUSL, apoi a avut loc şi un super concert 3 Sud Est.

La conferința de presă sunt fi prezenți:


- Mihai Lupu, Președintele CJ Constanța
- Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Municipiului Constanța
- Cristian Popescu Piedone, Președinte Executiv PUSL
- Simona Man, Secretar General PUSL
- Lavinia Șandru, Coordonatorul de Comunicare PUSL
- Florentin Chiforeanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PUSL Constanţa.


Potrivit organizatorilor, vor fi prezentate proiectele și viziunea echipei pentru viitorul județului Constanța.


UPDATE / Mihai Lupu: "Cu siguranță astăzi pentru Constanța este cel mai important eveniment. Nu pentru că un partid își lansează candidații. Astăzi prezentăm un proiect pe care partidele mari l-au prezentat. Doar că al nostru este altfel. Acest proiect continuă cei 4 ani de muncă ai președintelui CJC. Acest partid vine cu un candidat la primărie care este cel mai bine pregătit. Avem oameni care s-au alăturat acestui proiect crezând în proiectul de dezvoltare al acestui județ. Vrem să ne punem amprenta acestui județ. În calitatea mea de președinte CJC toată experienta mea politică am pus-o în slujba cetățenilor. Nu am acceptat niciodată compromisuri, nu am acceptat niciodată jocuri de culise. Am fost loial cetățenilor și proiect meu l-am implementat atat cât s-a putut. Este un județ deschis investițiilor și proiectelor europene. Am avut o relație bună și un parteneriat cu mediul de afaceri. Infrastructura se dezvoltă în județul Constanța. Trebuie să punem în valoare patrimoniul din județul Constanța care este al 5-lea din Europa. Am preluat un județ închis și izolat, am găsit la preluarea mandatului peste 200 de avize negative pe care le-am semnat în 2 zile. Am devenit, după București, județul cu cea mai mare dezvoltare economică. Vorbim de sănătate, un proiect atras prin PNRR. Pentru prima data Constanța va beneficia de un spital de pediatrie care va avea și rol de spital regional"


Gihan Eserghep: "Este un act de curaj în anul 2024 să îți asumi o candidatură politică publică. A fost o problemă cu întocmirea unor liste de consilieri. Sunt mulți oameni care își doresc să facă ceva dar nu au curaj. Toți stăm pe margine și toți comentăm dar nu intrăm în teren. Toți trebuie să lăsăm ceva în urma noastră pe acest pământ. Eu mi-am cunoscut o afirmare socială și financiară în acest oraș. Îmi doresc sincer ca noi să reușim să îi facem pe copiii noștri să nu mai plece din acest oraș. Nu au avut variante optime și astfel tinerii au plecat. Le trebuie și spatii de cultură și de recreere. Așa arată un oraș civilizat și modern"

Mihai Lupu: "Gihan Eserghep este singurul candidat la Primăria Constanța care stăpânește foarte bine lucrurile în ceea ce privește transportul în județul Constanța"


Simona Man: "Suntem bucuroși să fim la Constanța. Am venit să îi susținem pe colegii noștri care candidează la alegerile locale. De promisiuni deșarte s-a săturat toată lumea. Noi trebuie să vedem ce le putem promite cetățenilor. Avem o doctrină umanistă care are în centrul ei omul. Trebuie să găsim soluții să le rezolvăm problemele oamenilor. S-au săturat de toate promisiunile deșarte. Suntem la Constanța într-un oraș strategic pe care l-a ajutat și bogăția. Avem port, avem aeroport. Toate acestea sunt obiective strategice ale României. Acești candidați care au șanse reale să obțină niște funcții foarte serioase vor fi parteneri serioși"

Lavinia Șandru: "Mă bucur că avem această întâlnire aici. La Constanța, pe 9 iunie, vom avea un scor foarte bun și vom pune președinte CJC din nou, pe Mihai Lupu. Vom avea și primarul aici la Constanța pentru că echipa de aici de la Constanța s-a întărit de la o lună la alta. Cei de la PUSL sunt serioși. Județul este pe un drum bun. În urmă cu 4 ani, Mihai Lupu a avut un proiect de care s-a ținut. Este un președinte care se străduiește să ne adune laolaltă pe toți. Acest județ este pe sufletul meu în ceea ce privește proiectele culturale. Aș vrea să redevină la fel cum era când eu prezentam festivalul Calatis"


Comentează știrea

Andreia
Duminica, 19 mai

E bine si frumos sutinetiva voi Hotii intre voi.Ca fraeri va voteaza.

Pagina a fost generata in 0.3576 secunde