Video PSD și Horia Constantinescu au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Constanța

6880
9
Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța, și candidații pentru Consiliul Local Municipal Constanța și-au depus, vineri, la Biroul Electoral Municipal, candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.



Au fost prezenți Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Constanța, Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța, alături de echipele de consilieri locali și județeni ale PSD Constanța. Alături de ei s-au aflat și cei doi lideri ai PSD Constanța, Felix Stroe și Ion Dumitrache.


Referitor la lista consilierilor locali municipali, aceasta este deschisă de Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor PSD Constanța, acesta fiind urmat de Dede Perodin, Claudia Dobre, Cristina Roman, Daniel Tudor, Cristian Mihăilescu, George Naceades, Nicolae Lascu, Irinela Nicolae, Roxana Dobrescu, Liviu Merdinian, Daniel Darea, George Silvian Mișa, Cristina Papazian, Paula Luca, Petru Boloș, Nicoleta Strungaru, Diana Tănase, Mioara Burlacu, George Cartali și alți 16 social-democraţi din Constanţa.  . În acest context, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, a declarat că pe lista de consilieri se află 30% seniori, 30% tineri și 30% doamne.


Horia Constantinescu: Am urmărit cu ce picior să intru în cameră, am intrat cu piciorul drept. Plec în această cursă cu prima șansă, astfel nu aș fi acceptat. Nu sunt și pe lista de consilieri locali deoarece, în viață, am jucat mereu pe prima carte, care este cea câștigătoare. Nu știu dacă vreunul dintre cei prezenți a trăit senzația de la Oscar, dar eu trăiesc exact acum prin faptul că până acum am fost nominalizat. De astăzi sunt oficial candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța . Vreau să discutăm despre faptul că până acum au fost prezentate constănțenilor mai multe variante, de administrație publică locală de guvernare publică locală. Eu vin să arăt că ceea ce propun, ceva ce poate fi implementat.


La intrarea în Biroul Electoral Municipal, Horia Constantinescu a dorit să-i ofere un buchet de flori președintei BEM, însă aceasta a spus că nu are voie să le primească, moment în care Horia Constantinescu le-a scuturat bine și a spus că nu se află nimic altceva, decât flori. 


"Am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de consilier local municipal! Sunt determinat să muncesc în continuare pentru orașul în care m-am născut, am crescut și trăiesc. Alături de mine au fost și colegii cu care voi lucra împreună pe parcursul a patru ani, pentru comunitatea constănțeană. Echipa PSD va lupta pentru deblocarea proiectelor așteptate de constănțeni! Vrem să ducem la îndeplinire proiecte importante în domeniul infrastructurii, sănătății, educației și turism. Cu echilibru și profesionalism. Întotdeauna alături de oameni! Vă mulţumesc pentru încredere!", a spus Costin Răsăuţeanu.


Iată lista completă cu ordinea candidaților Organizației Municipale a PSD CONSTNȚA pentru Consiliul Local Municipal CONSTANȚA




NUME SI PRENUME
1. RĂSĂUȚEANU COSTIN IOAN
2. DEDE PERODIN
3. DOBRE CLAUDIA
4. ROMAN CRISTINA
5. TUDOR DANIEL
6. MIHĂILESCU CRISTIAN
7. NACEADES GEORGE
8. LASCU NICOLAE
9. NICOLAE IRINELA
10. DOBRESCU ROXANA
11. MERDINIAN LIVIU
12. DAREA DANIEL
13. MIȘA GEORGE SILVIAN
14. PAPAZIAN CRISTINA
15. LUCA PAULA
16. BOLOȘ PETRU
17. STRUNGARU NICOLETA
18. TĂNASE DIANA
19. BURLACU MIOARA
20. CARTALI GEORGE
21. NENCU ELENA
22. POPA ANTONIO
23. MANEA ALEXANDRU
24. ARAPU STERIAN
25. SAVA VALENTIN
26. SĂLĂVĂSTRU IONUȚ-MĂDĂLIN
27. CRISTEA CĂTĂLIN
28. TRIFU LUMINIȚA
29. ALEXA GABRIELA DANIELA
30. CRISTICI ELENA
31. NICULAE ANCA
32. MIREA MATEI
33. VORNIOGLU IULIANA
34. STRATENIE GABRIEL
35. DOBRE ANDREEA GIUSEPINA
36. MAVRODIN BRUCE NICOLAE






Comentează știrea

marian
26 aprilie

acum se vezi goana dupa likeuri si atentie a cocletului..

asavreau
26 aprilie

Horia Constantinescu-un Piedone care agită lumea și vrea să-i manipuleze pe oameni pentru a-i supune. Și pentru PSD ar fi un pericol susținerea lui ca primar. La Constanța ar fi mai rău decât Mazăre.

gm72
26 aprilie

Pt necunoscatori, uitati aici demontate afirmatiile astuia cu puii vopsiti: https://stirimoldova24.ro/seful-de-la-autoritatea-veterinara-ii-da-replica-presedintelui-de-la-protectia-consumatorului-in-privinta-puiului-ingalbenit/

radiosant
26 aprilie

La individ e suficient sa te uiti si sa nu te mai mire nimic de ce se intampla cu romanika!

Ursu17
26 aprilie

pesede nu se dezminte: inca un penal analfabet candidat la o primarie importanta!

Ed_
26 aprilie

Milionar bugetar? Nu cumva milionar şpăgar? Doar întreb, cum e posibil

MDK
26 aprilie

asta nu o sa conduca niciodata nimic.

Gabu
26 aprilie

La primărie voi vota pe oricine promite desființarea regulamentului parcărilor făcut de acest personaj imund!

Lucian
26 aprilie

Pentru cauza lui Stalin și-a lui Lenin, cu Dumnezeu înainte tovarăși!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde