video Senatoarea Evdochia Aelenei, de la AUR Constanța, limbaj de maidan! "Nesimțiților, nesimţiților, oameni de nimic!"

1900
Senatoarea Evdochia Aelenei, de la AUR Constanța, limbaj de maidan!
Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor a reuşit să atragă în ultimul timp mai mulţi oameni cunoscuţi în interiorul său, oameni de cultură, sport, avocaţi, persoane cu un limbaj decent în orice împrejurare, care își doresc ca prin atitudinea lor să schimbe ceva în România.


Cu toate acestea, există și persoane care nu fac cinste partidului, care prin limbajul lor ridică semne de întrebare serioase.


Evdochia Aelenei este senator de Constanța în Parlamentul României, ales în anul 2020 din partea AUR.


Este cea care într-o conferinţă de presă anterioară milita pentru o disciplină aproape comunistă care să le fie aplicată elevilor de astăzi, o disciplină care în viziunea sa semăna mai mult cu armata.


Înainte de a prezenta ultima sa "ispravă", trebuie să spunem că Edvochia Aelenei, în trei ani de zile de mandat ca senator al României, nu s-a remarcat aproape cu nimic notabil.


Pe la cabinetul parlamentar sunt mai mereu ușile închise, comunicate de presă nu trimite iar participarea sa la conferințele de presă sunt de dată recentă, atunci când au început a fi organizate pentru pregătirea viitoarelor alegeri.
Cu alte cuvinte, Evdochia Aelenei vizează un nou post de parlamentar chiar dacă până acum nu prea a justificat banii încasați de la Parlamentul României.


Senatoarea a fost prezentă, miercuri seara, la mitingul organizat de AUR la Constanţa, în faţa sediului PSD, atunci când nici măcar 100 de simpatizanţi sau membrii ai acestui partid au protestat şi au aprins lumânări la faţa locului unde social-democraţii îşi desfăşoară activitatea la malul mării. Asemenea unei "conducătoare" cu inimă de fier, Edvochia Aelenei s-a cocoţat pe o bucată mai înaltă de bordură şi a ţinut un discurs în faţa întregii adunări. A tunat şi a fulgerat, răguşită, din cauza faptului că şi-a forţat corzile vocale până la epuizare, supărată că cei din PSD vor să comaseze alegerile.


"Nesimţiţilor, nesimţiţilor, oameni de nimic, ameţiţilor!" au fost cuvintele pe care Edvochia Aelenei le-a pronunţat la adresa celor din Partidul Social Democrat, așa cum reiese din video postat pe site-ul www.cugetliber.ro.
Un limbaj care, dacă ținem cont de faptul că este senator în Parlamentul României, nu-i face cinste nici ei și nici cetățenilor pe care-i reprezintă.


Mai mult, este o atitudine care nu le face deloc bine celor de la AUR, ba din contră, le-ar putea aduce un mare deserviciu. Rămâne de văzut dacă Edvochia Aelenei îşi va remedia comportamentul în preajma alegerilor din 2024. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2551 secunde