video RAJA pregătește concursul de pictură şi desen „Apa este viaţă”. Ce premii sunt puse în joc

685
RAJA pregătește concursul de pictură şi desen „Apa este viaţă”. Ce premii sunt puse în joc - x-concurs-desene-raja-1707218622.jpg
Ediția cu numărul 30 a Zilei Mondiale a Apei se apropie cu pași repezi, la fel şi îndrăgitul concurs de pictură și desen „Apa este viață!”. Potrivit reprezentanţilor RAJA, tema Zilei Mondiale a Apei 2024 este „Apa pentru Pace”, o temă sensibilă și provocatoare, așa cum este însuși acest lichid vital care stă la baza stabilității și prosperității acestei lumi, și implicit am putea spune la baza păcii. Astfel, când apa este limitată sau poluată, ori când oamenii au acces inegal la aceasta, tensiunile pot crește între diferite comunități sau națiuni. Pentru că apa se află în centrul dezvoltării economice și sociale, fiind esențială pentru fiecare aspect al vieții, RAJA SA s-a implicat activ în promovarea importanței protejării acestei resurse și a implementat în timp cele mai bune tehnologii pentru un management durabil al apei. Anul acesta, concursul se adresează elevilor din județul Constanța, cu vârsta cuprinsă între şapte și 16 ani. Aceștia sunt îndemnați să se facă văzuți și „auziți” prin răspunsul lor la provocările comune de a identifica modalități de folosire a apei pentru menținerea păcii printr-o creație originală, alb-negru sau în culori, folosind oricare dintre tehnicile de pictură sau desen.

Acțiunea, care își propune să încurajeze și să promoveze talentul și creativitatea copiilor, se va derula în perioada 6 februarie - 22 martie 2024 pe pagina de Facebook RAJA SA. Înscrierea în concurs se face prin trimiterea unei singure lucrări pentru fiecare participant, în format JPEG/PNG sau PDF, pe adresa de e-mail: [email protected], în perioada 7 - 27 februarie 2024. Lucrarea va fi însoțită de declarația de consimțământ parental și de celelalte informații prevăzute în regulamentul concursului. Toate lucrările înregistrate vor fi publicate, începând cu data de 5 martie 2024, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public. După încheierea perioadei de vot, primele 25 de lucrări votate de public pentru fiecare categorie de vârstă, vor fi evaluate de către o comisie de jurizare, organizată la nivelul RAJA SA, care va desemna câștigătorii.

Premiile puse în joc sunt laptopuri, tablete, console Nintendo și vouchere la librăria Cărturești. Calendarul concursului este următorul: 6 februarie - lansare concurs; 7 - 27 februarie- înscrierea în Concurs a lucrărilor;

28 februarie - 4 martie - colectarea și pregătirea lucrărilor pentru postare;

5 - 17 martie- Start vot! (acumulare voturi); 18 - 21 martie - verificarea respectării condițiilor de participare la Concurs, jurizarea celor mai apreciate lucrări votate de public și validarea câștigătorilor. Pe 22 martie vor fi anunțaţi câștigătorii, iar între 25 martie şi 5 aprilie va avea loc premierea câștigătorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2523 secunde