X
X
Mai multe ştiri online:

Andrea Pirlo, aproape să aducă un star la Juventus

Ştire online publicată Vineri, 21 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Sursa foto Forza Italian Football
Andrea Pirlo, aproape să aducă un star la Juventus - pirlointernationalsursaforzaital-1598012111.jpg


Andrea Pirlo (41 de ani), noul antrenor principal al lui Juventus, și-a făcut deja calculele și a decis cine e țina principală a acestei veri. În plus, se dorește prelungirea înțelegerii cu Dybala.


Antrenorul vrea să-l aducă lângă Cristiano Ronaldo (35 de ani) pe Edin Dzeko (34 de ani), actualmente la AS Roma. Cel care a lansat informația pe piața media este renumitul jurnalist Gianluca Di Marzio, cunoscut pentru relațiile sale din fotbalul italian.
Jurnalistul spune că argumentul lui Dzeko în fața lui Pirlo este acela că a marcat 19 goluri și și-a trecut în cont și 114 assisturi în toate competițiile sezonului recent încheiat.


Rămâne de văzut cum se va soluționa, dacă se va soluționa, acest transfer, mai ales că cei de la Roma, în frunte cu Fonseca și cu noii proprietari vor să înceapă sezonul cu el. Dar, dacă bosniacul își va declara intențiile de a pleca la Torino, atunci lucrurile vor fi destul de clare. 


Însă, capitolii țin la preț și cer pe Dzeko 20 de milioane de euro, ceea ce ar însemna cel mai scump transfer pentru un fotbalist de peste 33 de ani. 


Același Di Marzio mai spune că Juventus s-ar fi înțeles deja cu Arkadiusz Milik, numai că Pirlo îl vrea neapărat pe Dzeko.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31469 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3934 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1472 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0824 secunde