X
X
Mai multe ştiri online:

Carla Suarez Navarro, diagnosticată cu cancer

Ştire online publicată Miercuri, 02 Septembrie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Jucătoarea Carla Suarez Navarro a anunțat că a fost diagnosticată cu un cancer al sistemului limfatic.
Sportiva nu va mai juca tenis în următoarea jumătate de an deoarece va face chimioterapie.


"Trebuie să înfrunt o realitate complicată. Este timpul să accept și să merg înainte, bazându-mă pe sfatul medicilor. Întotdeauna pozitivă! Răbdarea și încrederea în sine m-au ghidat în întreaga carieră. Nu este cel mai ușor adversar, va trebui să dau ce am mai bun", a scris jucătoarea pe Twitter.


Limfomul Hodgkin, cu care a fost diagnosticată sportiva, este un cancer al sistemului limfatic, care face parte din sistemul imunitar.


Astfel, celulele sistemului limfatic se înmulțesc anormal și se răspândesc. El afectează nodulii limfatici de la nivelul gâtului, zonei axilare și inghinale.


Cel mai frecvent, acesta este întâlnit la persoanele cu vârste între 15 și 35 de ani, dar și la cele de peste 55 de ani.
Carla Suarez Navarro se pregătea de retragerea din tenis și declarase că acesta va fi ultimul său sezon în tenis. Totuși, iberica spunea că ar vrea să mai joace și in 2021, având în vedere pandemia de coronavirus, care a dat peste cap programul din tenis.


Sursa: spotmedia
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31470 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3944 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1474 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.039 secunde