X
X
Mai multe ştiri online:

Echipa de rugby a Insulelor Fiji nu este inclusă în Turneul celor Șase Națiuni

Ştire online publicată Duminică, 26 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa de rugby a Insulelor Fiji poate juca în competiții care implică echipe din Turneul celor Șase Națiuni, dar nu va face parte integrantă din competiția continentală, relatează BBC, la o zi după ce Fiji Rugby Union (FRU) anunțase că este pe punctul de a fi inclusă în Six Nations, transmite Reuters.


John O'Connor, director general al federației fijiene, a declarat joi că echipa de rugby a țării sale are oportunități la care doar visa în trecut: ''Suntem pe punctul de a ne alătura competiției Six Nations, iar Super Rugby bate la ușa noastră''.
BBC, care a citat un oficial al Six Nations, relatează că XV-le Fiji poate fi implicat doar într-o nouă competiție la care participă Anglia, Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Franța și Italia.


Turneul celor Șase Națiuni, suspendat în primăvară din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua în luna octombrie, iar seria de meciuri, care implică echipe din emisfera nordică, se vor disputa în perioada 14 noiembrie - 5 decembrie, conform programului revizuit al World Rugby.


Federația din Fiji va avea un nou președinte în persoana lui Conway Beg, care îl înlocuiește prin principiul rotației pe Francis Kean. Kean a părăsit Consiliul World Rugby în aprilie și a renunțat la candidatura pentru Comitetul Executiv al forului mondial, în urma dezvăluirilor din Sunday Times, care îl acuzau de ''homofobie flagrantă''.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31491 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3969 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1483 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1266 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.5741 secunde