EURO 2024. Lewandowski este 'în plină formă', a afirmat selecţionerul Poloniei după înfrângerea cu Austria

868
EURO 2024. Lewandowski este 'în plină formă', a afirmat selecţionerul Poloniei după înfrângerea cu Austria - lew-1719044075.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei de fotbal a Poloniei, Michal Probierz, a afirmat că atacantul Robert Lewandowski a fost "apt şi în plină formă" pentru a juca vineri, intrând în joc, dar nu a putut evita înfrângerea în faţa Austriei (1-3) în partida de pe Olympiastadion din Berlin, de la EURO 2024, informează AFP.


"El a fost în plină formă. Dar noi ştiam că va fi un meci intens şi am decis împreună cu echipa medicală şi cu Robert Lewandowski să nu intre din primele minute", a explicat selecţionerul la conferinţa de presă de după meci, referindu-se la căpitanul echipei sale.


"Noi am vrut să străpungem apărarea austriacă în a doua repriză şi este păcat că nu am reuşit să înscriem un al doilea gol înaintea lor", a mai spus Probierz, în timp ce Polonia are şanse mici să evite eliminarea de la turneu.


Accidentat la o coapsă chiar înainte de EURO 2024, Robert Lewandowski, care a ratat primul meci cu Olanda (1-2), a jucat primele minute la acest turneu, rămânând pe teren timp de o jumătate de oră, dar a fost prea puţin găsit de coechipierii săi.


Lewandowski va fi, după toate probabilităţile, titular în meciul de marţi cu Franţa de la Dortmund (19:00).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.214 secunde