Tatăl lui Messi s-a întâlnit cu președintele Barcelonei

543
Tatăl lui Messi s-a întâlnit cu președintele Barcelonei - messitatal-1599050650.jpg

Articole de la același autor



Tatăl vedetei Lionel Messi, Jorge Messi, s-a întâlnit miercuri cu președintele clubului de fotbal FC Barcelona, Josep Bartomeu, potrivit presei spaniole, în încercarea de a rezolva criza izbucnită după ce jucătorul argentinian și-a manifestat dorința de a părăsi gruparea catalană, transmite DPA.


Întâlnire de la Barcelona ar trebui să rezolve această dispută și să dea un răspuns dacă fotbalistul de 33 de ani poate pleca de la club gratis, după ce a jucat aproape două decenii pentru culorile blaugrana.


Messi a boicotat primele două antrenamente ale echipei dinaintea noului sezon, luni și marți, după ce a anunțat clubul săptămâna trecută că dorește să plece liber de contract.


Barcelona continuă să afirme că notificarea legată de dorința lui Messi de a pleca trebuia făcută în iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.


Destinația viitoare a lui Messi a fost vehiculată a fi Manchester City, dar echipa pregătită de fostul antrenor al lui Messi la Barcelona, Pep Guardiola, nu dorește să facă nicio mișcare în acest sens, până când situația fotbalistului nu va fi clarificată.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7391 secunde