X
X
Mai multe ştiri online:

Zenit Sankt Petersburg a câștigat Cupa Rusiei

Ştire online publicată Duminică, 26 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Echipa de fotbal Zenit Sankt-Petersburg, deja campioană a Rusiei pentru al doilea an consecutiv, a realizat dubla impunându-se în finala Cupei, cu scorul de 1-0, în fața divizionarei secunde FC Himki, sâmbătă la Ekaterinburg.


Atacantul internațional rus Artem Dziuba a adus victoria echipei Zenit după transformarea unui penalty în min.84 provocat de brazilianul Malcom, fost jucător al echipelor FC Barcelona și Bordeaux.


Clubul din Sankt-Petersburg a câștigat pentru a cincea oară Cupa Rusiei și a reușit a doua dublă Campionat-Cupă din istoria sa, după cea realizată în 2010.


Câștigarea Cupei a fost marcată însă și de un eveniment mai puțin plăcut, după ce trofeul din sticlă a căzut și s-a spart, fiind scăpat din mâini de căpitanul echipei, sârbul Branislav Ivanovic, în timpul manifestărilor de bucurie pe podiumul de premiere.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31470 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3936 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1474 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.3264 secunde