X
X

7 medalii pentru micuţele gimnaste din Cumpăna, la Naţionale

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Gimnastica ritmică juvenilă din comuna Cumpăna a arătat încă o dată că se ridică la înălţime. Campioanele naționale la gimnastică ritmică pregătite de profesor Elena Vlad au participat, în data de 12 septembrie, la turneul internațional RHYTMIC STAR, ediţia I, desfăşurat la Ploiești.

Micuțele gimnaste se întorc acasă cu 7 medalii.

În vârstă de 8 ani, Maia Ulrich a cucerit două medalii de aur la individual compus şi cerc şi o medalie de argint la proba fără obiect.

Miruna Matei, în vârstă de 9 ani, şi-a trecut în cont trei medalii de argint la cerc, panglică şi individual compus, în vreme ce Elena Căşăriu, în vârstă de 6 ani, a câştigat o medalie de bronz la proba fără obiect.

Acesta a fost ultimul turneu înaintea Campionatului Naţional, ediția 2020, ce se va desfășura la Ghimbav, județul Brașov, în perioada 3 - 4 octombrie. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31492 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3974 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.426 secunde