Liga Naţională de handbal masculin, etapa a 16-a

CSM Constanţa, victorie la pas în deplasarea de la Oradea

483
1
CSM Constanţa, victorie la pas în deplasarea de la Oradea - 1-1675592393.jpg

Articole de la același autor

Start lansat în Liga Naţională pentru handbaliştii de la CSM Constanţa. În primul meci oficial al anului, disputat la Oradea, echipa de pe litoral a forţat doar cât a trebuit, a câştigat fără emoţii şi a făcut repetiţia generală înaintea marelui derby cu CS Minaur Baia Mare.

Găzduit de Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, meciul dintre CSM-ul local şi CSM Constanţa, contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, a fost decis încă din prima repriză.

Jucătorii antrenaţi de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu au făcut o veritabilă demonstraţie de forţă, marcând din toate poziţiile şi blocând cu succes culoarele de pătrundere ale orădenilor. Astfel, la pauză tabela indica scorul de 21-10 pentru CSM Constanţa, avantaj care lămurea soarta întâlnirii.

La reluare, constănţenii nu au mai forţat, menajându-şi forţele pentru duelurile „de foc” care de abia acum încolo încep. Pe acest fundal, gazdele au redus treptat din diferenţă, au înscris chiar trei goluri în ultimele două minute, când zarurile erau deja aruncate, iar sirena a sunat la 33-30 pentru CSM Constanţa, care a bifat astfel cea de-a 12-a victorie în 16 etape şi se menţine pe locul secund în clasament.

Pentru CSM Constanţa, au evoluat: Vasile, Rusu, Preda - Brasseleur 8 goluri, Komogorov 7, Nikolic 5, Strankovic 4, Drăgan 3, Ravnic 2, Susanu 2, Caba 1, Nistor 1, Vegar, Ilie, Chikovani, Andrei.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: SCM Politehnica Timişoara - CS Dinamo Bucureşti 24-35, CSM Focşani - AHC Potaissa Turda 26-20, CSU din Suceava - CSM Bucureşti 23-24, CSA Steaua Bucureşti - CSM Bacău 33-27, CSM Odorheiu Secuiesc - HC Buzău 33-34 (meci arbitrat de brigada constănţeană Ionuţ Ghiţă / Sebastian Topliceanu), CS Minaur Baia Mare - CSM Vaslui 38-29.

În clasament, cu 48 de puncte, lideră autoritară este CS Dinamo Bucureşti, campioana fiind urmată, în ordine, de CSM Constanţa (38 p), CS Minaur Baia Mare (36 p), CSM Bucureşti (33 p) şi CSA Steaua Bucureşti (31 p).

Pentru CSM Constanţa, meciul din etapa viitoare este unul esenţial în bătălia pentru locul al doilea. Duminică, 12 februarie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, într-o adevărată finală pentru medaliile de argint, adversară va fi CS Minaur Baia Mare, iar conducerea clubului constănţean speră ca tribunele să fie pline şi să împingă echipa spre o victorie extrem de importantă.

XXX

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a aprobat, la ultima reuniune, componenţa subcomisiei de beach-handball. Pe lista celor opt responsabili se regăsesc, prin alţii, Mariana Solomon, de la CSM Constanţa, şi Adrian Georgescu, de la CS Medgidia. 

Comentează știrea

Perodin
6 februarie 2023
Buricea

Buricea e baiat bun dar nu e antrenor , tactic sta prost , nu e inspirat la schimbari , sa iei 30 de goluri de la amaratii aia nu e bine deloc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6901 secunde