Conferința Științifică Studențească, organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport

167
Conferința Științifică Studențească, organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport - 1-1669977715.jpg
Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța a organizat Conferința Științifică Studențească „Exercițiul fizic - factor esențial al echilibrului în relația dintre trup, minte și suflet, în contextul post pandemic”.

În deschiderea evenimentului, rectorul universităţii, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a subliniat faptul că organizarea unor astfel de manifestări, care aduc în prim plan modalități de restartare și permanentizare pentru practicarea în mod plăcut a exercițiului fizic, reprezintă o modalitate eficientă de identificare a unor soluții viabile pentru realizarea activității de cercetare științifică, în contextul actual al schimbărilor socio-economice.

În cadrul conferinței, la care au participat peste 80 de studenți ai Universităţii, au fost acordate o serie de premii tinerilor care s-au implicat în activități: locul I - Vlad Olar (FEFS); locul II - Iulian Iacomi (FEFS); locul III - Aylin Burmanbet (Facultatea de Litere) și Sergiu Mazilu (Facultatea de Matematică și Informatică).

Foto: Facebook / Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2633 secunde