Play-off-ul Diviziei A la handbal masculin

CS Medgidia pregăteşte „asaltul” de primăvară spre Liga Naţională

127
CS Medgidia pregăteşte „asaltul” de primăvară spre Liga Naţională - 1-1675069606.jpg
Handbaliştii de la CS Medgidia trag tare la antrenamente, în această perioadă, în vederea „asaltului” pe care îl vor da în primăvară, pentru îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga Naţională.

Pregătirea fizică este la cote maxime, iar „panterele” speră ca şi rezultatele să fie pe măsura eforturilor.

CS Medgidia a terminat anul 2022 pe locul doi în clasamentul Seriei B a Diviziei A, cu 10 victorii, un egal şi doar trei înfrângeri, fiind calificată în play-off-ul de promovare. Faza secundă campionatului va cuprinde un tur, cu meciuri programate în perioada 5 februarie - 19 martie, şi un retur, care se va desfăşura între 23 martie şi 7 mai. Aşadar, jucătorii antrenaţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga vor avea mult de lucru: şapte meciuri în tur şi tot atâtea în retur.

Opt echipe se vor bate în play-off pentru promovarea în eşalonul de elită: CS Medgidia, CSM Reşiţa, CS Universitatea Cluj, CSM Făgăraş, CSM Sighişoara, CSU „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, CS Politehnica Iaşi şi CSM Alexandria.

În meciul de deschidere, care va avea loc duminică, 5 februarie, CS Medgidia va juca, în deplasare, cu CSM Reşiţa, iar campania se va încheia, pe 7 mai, pe terenul CSM-ului Alexandria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde