Superliga la fotbal, etapa a 23-a

Farul a dat lovitura pe terenul FCSB-ului. „Alibec a fost fantastic, a tras echipa după el!”

159
Farul a dat lovitura pe terenul FCSB-ului. „Alibec a fost fantastic, a tras echipa după el!” - 1-1675078312.jpg
Victorie superbă obţinută de FCV Farul în partida cu FCSB, disputată pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul etapei a 23-a a Superligii la fotbal. S-a terminat 3-2 pentru echipa constănţeană, după un duel extrem de spectaculos.

În prima repriză, tabela a rămas imaculată, deşi ocazii au fost la ambele porţi, pentru ca, la reluare, să se deschidă „robinetul” cu goluri. FCSB a deschis scorul chiar în minutul 46, când Cordea l-a învins pe portarul Aioani cu un şut la colţul lung, însă „marinarii” au trecut rapid peste acest şoc şi Alibec a restabilit egalitate în minutul 56, cu o „torpilă” din lovitură liberă.

Gazdele au preluat din nou conducerea în minutul 59, când Compagno a transformat precis o lovitură de la 11 metri, şi, după cum curgea jocul, se părea că zarurile au fost aruncate. Finalul a fost unul halucinant. În mediocritatea clasică, Dawa a primul cartonaşul roşu (min. 90), moment în care Farul a simţit că poate da lovitura. Omrani, în disperarea de a degaja un balon trimis de Larie spre gol, şi-a marcat în propria poartă (min. 90+5), iar puştiul Borza a trimis toate cele trei puncte la Constanţa, cu un şut perfect, în minutul 90+6.

„Sunt super-fericit! Când îi baţi pe cei mari, simţi că munceşti bine. Suntem pe drumul cel bun, sperăm să o ţinem tot aşa. Mă bucur pentru Alibec, a tras echipa după el, a fost fantastic.

Urmează alte şapte meciuri foarte grele, toate echipele au nevoie de puncte. Perioada de transfer este încă deschisă, mai pot veni, dar şi pleca jucători”, a declarat, la finalul partidei, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

FCV Farul: Aioani, Baravykas (min. 36, Sîrbu), Larie, M. Popescu, Kiki (min. 26, Borza), Băluţă, Nedelcu (min. 65, Sali), Artean, Alibec, L. Munteanu (min. 65, Mazilu), Grameni (min. 65, Casap).

XXX

Etapa viitoare, luni, 6 februarie, de la ora 20.00, „marinarii” vor juca împotriva Universităţii Craiova.

Partida va avea loc pe stadionul „Central” al Academiei Hagi, iar biletele au fost puse deja în vânzare, la următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2 şi 30 de lei - peluze.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe bilete.ro, dar din magazinele Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay şi Poşta Română.

În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 18.00, iar accesul fanilor în stadion va fi permis de la ora 18.30. Copiii cu vârste sub 7 ani au intrarea gratuită, însoţiţi de un părinte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5412 secunde