Fotbal / Decizie radicală! FC U Craiova nu mai permite accesul suporterilor pe stadion

215
Fotbal / Decizie radicală! FC U Craiova nu mai permite accesul suporterilor pe stadion - 1-1675251878.jpg
Conducerea clubului FC U Craiova 1948 a anunţat, miercuri, 1 februarie, că a interzis, pe o perioadă nedeterminată, accesul spectatorilor la partidele susţinute pe teren propriu. Decizia vine în urma incidentelor de la Sfântu Gheorghe.

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club şi luând în calcul ameninţările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfăşurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;

2) Efectuarea de demersuri către FRF şi autorităţile statului în vederea adoptării de urgenţă a unei legislaţii care să prevină aceste manifestări;

3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziţionat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia. Clubul îşi exprimă regretul profund faţă de suporterii loiali ai clubului, în special faţă de abonaţi sau de cei de bună-credinţă, care nu au nicio vină şi care suportă consecinţele”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii FCU Craiova.

Meciul ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii la fotbal, a fost suspendat definitiv, duminica trecută, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3196 secunde