Fotbal, echipa naţională / Iordănescu: „Cea mai puternică întrebare ar trebui adresată conducerii federaţiei”

119
Fotbal, echipa naţională / Iordănescu: „Cea mai puternică întrebare ar trebui adresată conducerii federaţiei” - 1-1664262614.jpg
Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că

„Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea din partea federaţiei. În primul rând, este nevoie de o analiză din nou. Să vedem ce ne-am propus în luna iunie şi dacă am reuşit. Trebuie analizat, indiferent dacă eu voi continua sau nu şi ce doreşte federaţia, eu sunt pregătit pentru această discuţie. Dacă sunt informat că nu mai există interes pentru continuitate, dar că se doreşte o discuţie şi o analiză sunt pregătit, mergem şi o facem. Pentru echipa naţională absolut orice. Dacă se va dori continuitatea, atunci din nou trebuie să ne aşezăm, să vedem care ar fi următorii paşi pentru a merge la următorul nivel. Ce s-a făcut bine şi ce trebuie pentru a face şi mai bine. Pentru că sunt şi lucruri care mă supără foarte tare, cum e faptul că am luat gol în toate meciurile cu excepţia celui cu Finlanda de la Bucureşti. Dacă se va dori continuitate pentru mine naţionala reprezintă o prioritate.

Noi am avut o discuţie încă din luna iunie când am făcut un raport destul de complet, cu concluzii şi soluţii. Vom vedea ce va fi, este firească o nouă discuţie, contractul meu e clar. Eu am pus tot ce am avut mai bun în slujba echipei naţionale.

Cred că cea mai puternică întrebare ar trebui adresată conducerii federaţiei şi nu mie. Eu am militat întotdeauna pentru continuitate, chiar şi atunci când era altcineva pe acest scaun. Ştiu că nu avem răbdare şi că vrem profit imediat, dar, din păcate, nu se poate. Indiferent că România va merge mai departe cu Iordănescu sau fără Iordănescu, cine va fi aici pe acest scaun trebuie să aibă încredere şi răbdare pentru că altfel va fi foarte greu”, a declarat Edward Iordănescu.

Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, însă a terminat pe ultimul loc în clasamentul Grupei a 3-a a diviziei B din Liga Naţiunilor şi a retrogradat în divizia C.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Pagina a fost generata in 0.2526 secunde