Fotbal / „O jumătate de minune!” CFR Cluj a câştigat la Praga: 1-0 cu Slavia, în Europa Conference League

187
Fotbal / „O jumătate de minune!” CFR Cluj a câştigat la Praga: 1-0 cu Slavia, în Europa Conference League - 1-1665122365.jpg
Echipa CFR Cluj a obţinut o victorie nesperată: 1-0 (1-0) cu Slavia Praga, într-o partidă disputată pe Eden Arena din Praga, în Grupa G a Europa Conference League la fotbal.

Campioana României a câştigat cu emoţii un joc în care a fost dominată total de Slavia, însă golul lui Rangelo Janga, din minutul 45, a făcut diferenţa. Pentru internaţionalul din Curacao, a fost primul gol marcat în tricoul CFR-ului.

„Nu ştiu o echipă în ultimii ani care a câştigat la Praga cu Slavia, poate o dată a câştigat Barcelona. Ei acasă sunt fantastici. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic, şi decât cea cu Rennes, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Slavia are un joc de atac excelent. De aceea pentru mine această victorie cu Slavia este o jumătate de minune care ne face acum să intrăm în calculele calificării”, a declarat, după meci, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

CFR a obţinut astfel prima sa victorie într-o grupă în care toate echipele au 4 puncte şi golaveraj zero.

În celălalt meci de joi, FC Ballkani a învins-o pe Sivasspor cu 4-3, în deplasare.

CFR va disputa pe 13 octombrie revanşa cu Slavia Praga, la Cluj-Napoca.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Pagina a fost generata in 0.3876 secunde