Fotbal / Reprezentanții cluburilor, invitați la un training despre sustenabilitate

159
Fotbal / Reprezentanții cluburilor, invitați la un training despre sustenabilitate - 1-1675327132.jpg
Aproximativ 20 de reprezentanți ai cluburilor de fotbal din România au participat, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, un training despre sustenabilitate în fotbal.

Pentru a-și putea pregăti viitoarele strategii de sustenabilitate, reprezentanții cluburilor au trecut printr-o introducere referitoare principiile de sustenabilitate în fotbal și acțiunile pe care cluburile le pot iniția. În viitor, procesul de licențiere va include și un astfel de criteriu, informează Federaţia Română de Fotbal.

Sesiunea a fost condusă de Tiberio Daddi, profesor și cercetător la Universitatea Sant’Anna din Pisa, cel care cu o zi înainte a ținut și o sesiune de instruire pentru angajații Federației Române de Fotbal.

FRF este prima federația sportivă din România care a elaborat o Strategie de sustenabilitate, unde se regăsesc principiile care vor sta la baza acțiunilor de responsabilitate socială din viitor.

Adoptarea Strategiei de sustenabilitate este primul pas în îndeplinirea viziunii prevăzute în Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din România 2021-2026, conform căreia în 2026, FRF va deveni cel mai important actor instituțional și social din sport, în domeniul sustenabilității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0091 secunde