Fotbalistele Farului au încheiat stagiunea cu o victorie la Timişoara

1847
Fotbalistele Farului au încheiat stagiunea cu o victorie la Timişoara - 1-1716712900.jpg

Articole de la același autor

Noua campioană a României la fotbal feminin, Farul Constanţa, a susţinut ultimul meci al sezonului în Superligă. Jucătoarele pregătite de Raluca Sârghe-Simes au evoluat, sâmbătă după-amiază, pe terenul formaţiei Poli Timişoara, unde au reuşit să se impună cu scorul de 3-2.

Gazdele au condus în două rânduri, în prima repriză (goluri Pera - min. 9 şi Şerban - min. 35), însă Laura Rus (min. 21 şi 45+1) a anulat de fiecare dată avantajul bănăţencelor şi, astfel, s-a intrat la cabine la egalitate, 2-2.

În partea secundă a jocului, elevele Ralucăi Sârghe-Simes au luat cu asalt poarta Timişoarei, însă Laiu (bară,) Iordăchiuşi (bară) şi Rus (penalty ratat în min. 86) au irosit şanse importante de a marca. Totuşi, golul echivalent cu trei puncte a venit din partea Nicoletei Deca, în min. 88, cu un şut spectaculos la colţul lung.

Golul partidei a fost înscris însă de Laura Rus, care a punctat direct din corner, în min. 21. Cu cele două goluri marcate la Timişoara, Laura Rus a încheiat pe prima poziţie în clasamentul golgeterilor, cu 15 reuşite, alături de Dimitra Ivanova (Poli Timişoara) şi Rania Kara-Jouli (Gloria Bistriţa).

Pentru echipa feminină a Farului, care va reprezenta România în ediţia 2024/2025 a Women's Champions League, urmează o binemeritată vacanţă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.354 secunde