Handbalistele tricolore înfruntă Iranul în meciul de debut la Campionatul Mondial

153
Handbalistele tricolore înfruntă Iranul în meciul de debut la Campionatul Mondial - 1-1638367852.jpg

Articole de la același autor

După o acţiune centralizată de pregătire în Bucureşti, naţionala feminină de handbal a României a plecat, miercuri, 1 decembrie, spre Spania, unde va participa la Campionatul Mondial.

La unul dintre ultimele antrenamente, Cristina Neagu le-a făcut o vizită-surpriză coechipierelor sale, pentru a le ura succes în competiţia care începe pe 2 decembrie. Căpitanul naţionalei se află în prezent în recuperare şi nu poate participa la acest turneu final, dar anunţă că va reveni la anul printre tricolore.

„Fetelor, ştiţi bine, cu multă muncă şi dăruire, putem să câştigăm orice meci”, le-a transmis Cristina Neagu colegelor din lotul naţional.

La Campionatul Mondial din Spania, România este repartizată în Grupa C, urmând să joace, la Castello, cu Iran (3 decembrie), Kazahstan (5 decembrie) şi Norvegia (7 decembrie). Primele trei clasate se califică în grupele principale.

„La acest Mondial, sunt condiţii speciale, din cauza pandemiei, a realităţii din România, a faptului că, pentru moment, cea mai bună jucătoare a lumii nu va face parte din echipa României. Obiectivul echipei naţionale este un loc în primele 10. Ar fi un loc meritoriu, care ne-ar asigura şi locuri bune în tragerile la sorţi viitoare”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Foto: Federaţia Română de Handbal / frh.ro / Stanko Gruden / kolektiff

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4835 secunde