Starurile baschetului 3x3 mondial în vizită la Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța

245
Raelin D’Alie, locul șase la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 cu naționala Italiei și belgianul Thibaut Vervoort, al șaselea jucător în clasamentul mondial masculin FIBA 3x3 au fost prezenți alături de coechipierii lor din echipele reprezentative, pe terenul de baschet recent renovat de la Colegiul Național Mihai Eminescu.


Peste 100 de elevi au avut ocazia să-i vadă în curtea școlii pe reprezentanții echipelor care vor participa sâmbătă și duminică la turneul de calificare pentru Campionatele Europene de Baschet 3x3.


Evenimentul are loc pe Faleza Cazino, în dreptul statuii Mihai Eminescu, iar accesul publicului este gratuit.


Cei mai curajoși dintre elevi i-au provocat pe profesioniști la o miuță și aceștia și-au adus aminte, pentru câteva zeci de minute, că această disciplină acum olimpică, a plecat chiar de pe terenurile din curțile școlilor sau de la colțurile de stradă din întreaga lume.


Parte a strategiei CSM Constanța, susținută de Primăria Municipiului Constanța, acțiunea de la Colegiul Național Mihai Eminescu a avut loc pe un teren de baschet reabilitate, chiar cu suprafața oficială pentru baschetul 3x3 în aer liber.


FIBA 3x3 Europe Cup 2023 – Constanța Qualifier va reuni în cele două zile de competiție 21 de echipe din 12 țări, printre care și ambele naționale ale României. Meciurile vor avea loc în arena temporar amenajată pe Faleza Cazino, iar programul include și alte activități dedicate fanilor, concursuri, un loc de joacă pentru copii cu tematică baschet și alte surprize.


Evenimentul este organizat de către CSM Constanța și Federația Română de Baschet cu sprijinul Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8009 secunde