Tragedie în scrima românească. Jandarmul găsit împuşcat la Otopeni este fostul campion mondial Florin Zalomir

617
1
Tragedie în scrima românească. Jandarmul găsit împuşcat la Otopeni este fostul campion mondial Florin Zalomir - 1-1664785793.jpg
Jandarmul găsit mort, luni dimineaţa, în casa de la Otopeni este Florin Zalomir, fost mare campion la scrimă.

O femeie a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, după ce l-a găsit pe Zalomir împuşcat în locuinţa sa.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

Florin Zalomir a început cariera de scrimeur la 10 ani, la Iași, cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în 2006, s-a transferat la CS Dinamo București.

De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României.

Și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani, informează Federaţia Română de Scrimă.

Tot în 2012, Florin Zalomir a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Foto: Facebook / Florin Zalomir

Comentează știrea

Condoleante
5 octombrie
Control Psihologic

Nu am nimica de comentat ref. eveniment, nu am cunoscut omul. Asta e viata. Dar lucrurile nu sint deloc in regula. Tragedia de fapt e mai generalizata si se cam aplica bine la romani in ultimii 30 ani. Vedeti si ultimul loc de munca, "Direcția Generale de Jandarmi". Nu este in regula ! Omul poate nu stie, dar acolo teoretic sint specialisti. Mai sint si legaturi colegi - rude - etc. Reformulat, daca mediul (munca - viata personala) este "denaturat" pai nu mai e nici o minunatie rezultatul, inclusiv cel care in mod normal nu trebuie sa se intimple. Cam asta vad solutia : Control Psihologic regulat (cu teste, specialisti) pina aducem la normal tot mediul, inclusiv cu monitorizare directa.

Pagina a fost generata in 0.5635 secunde