Divizia A2 Est - Feminin/Masculin

Turnee în deplasare pentru Academia de Volei Tomis Constanţa

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020
197
Jucătoarele de la Academia de Volei Tomis participă, în acest weekend, la al doilea turneu al Diviziei A2 Est - Feminin. Competiţia se va derula, cu respectarea restricţiilor sanitare, sâmbătă, 21 noiembrie, şi duminică, 22 noiembrie, la sala de sport a Colegiului Național „Grigore Moisil” din Brașov. 


Alături de echipa antrenată de Radu Began și Gheorghe Brânză vor mai fi prezente ale două formaţii: ASC Bravol Brașov (gazda organizatoare) şi CSM Unic Piatra Neamț.

Sâmbătă, de la ora 12.00, constănţencele vor înfrunta echipa din Piatra Neamţ, iar a doua zi, de la aceeaşi oră, adversare vor fi braşovencele.

Iubitorii voleiului vor putea urmări în direct cele două partide, pe pagina de Facebook CS Bravol Volleyball.

În primul turneu, organizat la Constanța, Academia de Volei Tomis s-a impus în singurul meci al turneului, cu CS Dacia Mioveni, în patru seturi, scor 3-1.

XXX

La rândul lor, voleibaliştii de la Academia de Volei Tomis Constanţa, antrenați de Răzvan Parpală, evoluează în deplasare, la București, gazda turneului II al Diviziei A2 Est - Masculin, partenere de întrecere fiind CS Ştiinţa Bacău şi Titanii ASE Bucureşti.

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 12.30, echipa constănţeană va înfrunta pe Titanii ASE București.

În primul turneu, desfășurat tot în Sala Rapid, Academia de Volei Tomis s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa CSM-ului Râmnicu Sărat și a cedat, scor 2-3, în duelul cu CS Rapid București. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde