Volei / Naționala de junioare U19 a României și-a aflat cea de-a cincea adversară din grupa de la EURO

137
Volei / Naționala de junioare U19 a României și-a aflat cea de-a cincea adversară din grupa de la EURO - 1-1657009675.jpg
Naționala feminină de volei junioare-U19 a României și-a aflat și cea de-a cincea adversară din grupa de la Campionatul European.

Repartizată în Grupa a II-a, alături de Turcia, Serbia, Croația, Elveția și o echipă venită din cea de-a treia fază a calificărilor, naționala României știe acum și numele celei de-a șasea componente a seriei. Aceasta este naționala Țărilor de Jos, care a reușit să câștige cu trei victorii din tot atâtea meciuri grupa decisivă. Pe teren propriu, la Arnhem, olandezele au învins cu scorul de 3-0 Estonia și Spania și cu 3-1 Slovacia, fosta adversară a româncelor în grupa de calificare pe care tricolorele au câștigat-o la Mioveni, în primăvară, informează Federaţia Română de Volei.

Din Grupa I a Campionatului European fac parte Macedonia de Nord, Polonia, Italia, Slovenia, Grecia și Finlanda. Nordicele sunt venite după al treilea tur de calificare, ele câștigând grupa care s-a disputat în Muntenegru.

Turneul final al Campionatului European va avea loc, în perioada 28 august - 4 septembrie, la Skopje, în Macedonia de Nord.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8529 secunde