Volei / România, premiată la Congresul FIVB cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la nașterea federației internaționale

122
Volei / România, premiată la Congresul FIVB cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la nașterea federației internaționale - 1-1664274783.jpg
La Arnhem (Ţările de Jos), a avut loc cel de-al 38-lea Congres al Federației Internațional de Volei (FIVB). România a fost reprezentată de președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, și de vicepreședintele forului, Oana Sârb.

Cei doi oficiali au participat și la Adunarea Generală a Confederației Europene de Volei (CEV), organizată pentru a doua oară în istorie în preziua Congresului FIVB. La aceasta au participat nu mai puțin de 52 de federații naționale din Europa, informează Federaţia Română de Volei.

În cadrul evenimentului, România a fost premiată cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la nașterea Federației Internaționale de Volei. În 1947, țara noastră, alături de alte 13 state de pe cinci continente, s-a numărat printre membrii fondatori al forului conducător al voleiului mondial.

Președintele Federației Internaționale de Volei, Ary Graca, i-a înmânat placheta onorifică președintelui Federației Române de Volei, Adin Cojocaru.

Fptp: Facebook / Federaţia Română de Volei 

Pagina a fost generata in 0.2209 secunde