X
X
Mai multe ştiri online:

Tot mai multe companii închid fabricile din China și relochează producția

Ştire online publicată Marţi, 04 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Companiile își regândesc planurile privind producția și lanțurile de aprovizionare pe fondul creșterii costurilor cu forța de muncă în China, a escaladării tensiunilor comerciale dintre SUA și China și a efectelor pandemiei cu coronavirus.


Samsung Electronics este cel mai recent producător care transferă producția din a doua economie mondială, transmite Reuters. Astfel, gigantul sud-coreean a anunțat că va opri activitatea ultimei sale fabrici de computere din China.


Ziarul informează că în 2012 unitatea exporta bunuri din China în valoare de 4,3 miliarde de dolari, suma scăzând la un miliarde de dolari până în 2018, scrie Agerpres.


Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat să comenteze datele privind veniturile și livrările fabricii, sau să dea detalii privind angajații.


"China rămâne o piață importantă pentru Samsung și vom continua să furnizăm servicii și produse superioare pentru consumatorii chinezi", se arată într-un comunicat al grupului sud-coreean.


Samsung mai are în China două facilități unde produce semiconductori, în Suzhou și Xi'an.
Anul trecut, Samsung a pus capăt producției de smartphone-uri în China după ce cota sa de piață s-a apropiat de zero.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31435 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3840 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1439 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1247 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.0791 secunde