Adam Levine s-a oferit să plătească înmormântarea cântăreței Christina Grimmie

de Cuget Liber Marţi, 14 Iunie 2016 138
Adam Levine s-a oferit să achite toate cheltuielile legate de înmormântarea cântăreței Christina Grimmie, fostă membră a echipei sale de la emisiunea "The Voice" care a fost împușcată la finalul unui concert pe care l-a susținut săptămâna trecută în Orlando.

Fratele cântăreței, Marcus, a scris luni dimineața pe Facebook că solistul trupei Maroon 5 a sunat-o personal pe mama sa și i-a spus că vrea să plătească înmormântarea și transportul cu avionul al cântăreței, scrie Rolling Stone.
De asemenea, managerul fostei concurente "The Voice", Brian Teefey, a deschis o campanie GoFundMe pentru a ajuta familia tinerei prin care a strâns, până în prezent, peste 160.000 de dolari.
Cu origini românești, cântăreața Christina Grimmie, de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii "The Voice", a murit după ce a fost împușcată la finalul unui concert pe care l-a susținut, vineri, în Orlando. Christina Grimmie dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. A fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și s-a sinucis în cele din urmă.
Născută în New Jersey, Christina Grimmie a participat în 2014 la concursul "The Voice" și a făcut parte din echipa lui Adam Levine, solistul de la Maroon 5. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei