Atac ARMAT în SUA! Patru persoane, împușcate

de Cuget Liber Sâmbătă, 22 Iunie 2013 135
Patru persoane au fost împușcate cu o armă de foc la o firmă de avocatură și într-un centru comercial din statul american North Carolina, informează presa americană citată de realitatea.net. Poliția din orășelul Greenville a anunțat că un bărbat înarmat a deschis focul și a rănit o persoană, într-o firmă de avocatură, după care a mers într-un centru comercial din apropiere, unde a împușcat și a rănit alte trei persoane.


Șeful poliției din localitate, Hassan Aden, a declarat pentru postul CBS că presupusul autor al atacului a fost și el rănit în schimbul de focuri cu poliția. Conform martorilor, incidentele au avut loc vineri la prânz la firma de avocatură Kellum și într-un centru comercial Walmart.

Taguri

Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
14 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

" John A Miller, Director "Thank you for a great service and a wonderful Marquee, we were thrilled with all your work. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei