Bombă descoperită la sediul Deutsche Bank din Frankfurt

de Cuget Liber Vineri, 09 Decembrie 2011 560
O scrisoare care conținea o bombă, adresată președintelui Deutsche Bank, Josef Ackermann, a fost descoperită, miercuri, în sala de mesagerie a sediului băncii germane din Frankfurt.
Ackerman este unul dintre cei mai puternici bancheri din Europa și un consilier important al cancelarului german Angela Merkel privind criza datoriilor din Uniunea Europeană. El a jucat un rol important în eforturile pentru reducerea datoriei Greciei.
Deocamdată, nu se știe dacă rolul său în gestionarea crizei datoriilor sau alte motive au determinat livrarea bombei. Aceasta nu a explodat și a fost descoperită în urma verifi-
cării plicului cu un dispozitiv cu raze X.
Ca urmare a amenințării la adresa bancherului elvețian în vârstă de 63 de ani, poliția din New York a consolidat securitatea la sediul băncii germane din Statele Unite.
Zece mii de oficiali responsabili cu securitatea care participă la un program al poliției din New York au fost informați despre bomba adresată președintelui Deutsche Bank și li s-a amintit să impună serviciilor de mesagerie procedurile adecvate pentru gestionarea coletelor suspecte.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei