Brenda din Beverly Hills: "AȘA ARATĂ CANCERUL!" - Imagini sfâșietoare

de Cuget Liber Vineri, 02 Septembrie 2016 784
Actrița Shannen Doherty (45 de ani), care a fost diagnosticată cu cancer la sân anul trecut, a publicat o serie de fotografii sfâșietoare ce o înfățișează la una dintre ședințele de chimioterapie.

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills 90210", oferă o lecție de viață prin lupta ei împotriva cancerului, pe care o expune prin intermediul unor fotografii extrem de sincere și emoționante. Recent, actrița a publicat pe contul de Facebook o imagine în care este surprinsă în spital, în timpul tratamentului, o poză greu de privit fără a te cuprinde tristețea.
"Multiplele chipuri ale cancerului. Ziua de chimioterapie. Ceea ce numim «Diavolul Roșu» îmi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu. De asemenea, o puteți vedea pe asistenta medicală care îmi poartă o mare grijă", a scris Doherty în dreptul pozei.
Actrița a mai postat alte două imagini – una în care soțul său, Kurt Iswarienko, o sărută pe frunte, iar în cealaltă are capul în poala mamei sale.
"Uneori nu există nimic care să te ajute să treci peste obstacole în afară de iubirea mamei. Îți mulțumesc mamă pentru că întotdeauna mi-ai fost alături și ai fost atât de puternică. Te iubesc!", este un alt mesaj al actriței.
Sursa: doctorulzilei.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei